Despre noi

Cine suntem

Suntem un site specializat in contestarea proceselor verbale de contraventie, iar prin sistemul nostru unic de consiliere si consultanta dorim sa va asiguram si sa va garantam dumneavoastra CETATEANUL acces cat mai usor si cu costuri cat mai mici la justitie.

Misiunea noastra…

Pentru ca vrem sa venim in sprijinul oamenilor care doresc sa ia atitudine in fata proceselor verbale de contraventie, ne-am propus ca prin pachetele si preturile avantajoase oferite pe site, la sectiunea LISTA PRETURI, sa oferim tuturor subiectilor de drept consultanta adecvata si de specialitate la costuri reduse, precum si posibilitatea de a se adresa instantei de judecata pentru contestarea si castigarea proceselor verbale de contraventie.

Cum va putem ajuta?

Dumneavoastra completati chestionarul din sectiunea ACASA, faceti upload la documentele de contraventie, respectiv procesul verbal de contraventie si cartea de identitate a dumneavoastra, selectati pachetul pe care doriti sa il achizitionati, faceti plata prin card bancar, iar noi in maxim 24 de ore, in functie de pachetul ales va transmitem inapoi plangerea contraventionala impreuna cu toate documentele si indrumarul de depunere al plangerii contraventionale, pentru ca dumneavoastra sa stiti cum sa le depuneti la instanta.

Daca ati optat pentru pachetul cu reprezentare in instanta, in maxim 24 de ore va trimitem plangerea contraventionala pe e-mail pentru a lua la cunostinta despre intocmirea ei, iar in continuare noi ne vom ocupa de depunerea dosarului la instanta si reprezentarea dumneavoastra prin avocat la toate termenele de judecata.

Indiferent de pachetul ales societatea noastra va ofera consultanta de specialitate privind:

1.Identificarea contraventiei savarsita de dumneavoastra.

2.Identificarea situatiei de fapt si de drept, precum si circumstantele atenuante in care a fost savarsita contraventia.

3.Identificarea cauzelor de nepedepsire.

4.Identificarea martorilor (acolo unde exista).

5.Intocmirea completa a dosarului de instanta constand in:

5.1.Stabilirea competentei generale, materiala si teritoriala a instantei care va fi insarcinata cu judecarea plangerii contraventionale.

5.2.Intocmirea si redactarea plangerii contraventionale.

5.3.Motivarea plangerii contraventionale in fapt si in drept.

5.4.Stabilirea martorilor si introducerea acestora in cadrul plangerii contraventionale (acolo unde este cazul).

6.Stablirea modului de depunere a plangerii contraventionale, optiunile fiind: Personal de catre dumneavoastra la registratura instantei de judecata indicata in antetul plangeri contraventionale, prin posta, la adresa indicata de noi in antetul plangerii contraventionale sau prin fax la numarul de fax pe care vi-l indicam noi.

7.Consultanta in obtinerea certificatelor de grefa si obtinerea permisului de conducere pana la solutionarea plangerii:

7.1.Redactarea cereri pentru obtinerea certificatului de grefa.

7.2.Consiliere privind documentele necesare depunerii la Politie alaturi de certificatul de grefa, pentru obtinerea provizorie a permisului de conducere.