Marturii

Iulia D.

Merita totii banii. Oamenii sunt seriosi, se tin de treaba si la motivele de contestatie au fost mai „isteti” decat mine. Nici nu mi-ar fi trecut prin cap sa invoc asemenea motive.

banda 1000x50

Mariana V.

Daca stiam mai demul de acest site, nu stateam cu mainile in san si contestam si eu amenda, pentru ca stiam ca o sa castig. Data viitoare nu ma sunt asa bleaga.

banda 1000x50

Ioana V.

Politia Romana chiar face exces de zel. Pe mine m-a amendat din cauza ca in apropiere de Universitate, am oprit 30 de secunde pe dreapta ca sa pot fixa locatia pe waze.

banda 1000x50

Ion B.

Bine le faceti domne la astia care dau amenzi nefondate. Eu am luat amenda ca sedeam cu masina langa trotuar.

banda 1000x50

Maria L.

Eu sunt din Ajud si o sa am un proces la Tulcea. Se pare ca se poate si cu procesele astea la distanta.

banda 1000x50

Voicu V.

Pana in momentul de fata am strans peste 7000 de lei amenzi de circulatie. Baieti eu imi fac abonament la voi.

banda 1000x50

Vasile G.

Am platit 100 de lei in urma cu 2 luni si de atunci tot urmaresc pe portal just. Dosarul s-a inregistrat, dar cine stie cand o sa se judece si daca o sa castig. Ma consolez cu gandul ca macar am incercat sa imi fac dreptate.

banda 1000x50

Bogdan V.

Nu prea vad rostul la formularul de pe site. Eu voiam o solutie ff rapida, si chestionarul a durat cam 3 minute sa il completez, dar s-a meritat. A doua zi mi-am luat permisul inapoi pe certificat de grefa.

banda 1000x50

Radu C.

Eu am luat amenda si mi-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru ca nu am acordat prioritate de trecere unui pieton aflat pe una dintre trecerile de pe b-dul Alexandru Obregia. Am depus dosarul la ei. Astept sa vad.

banda 1000x50

Adrian M.

Am cautat pe internet cum sa formulez o plangere contraventionala si printre primele pozitii am dat de site-ul plangere-contraventionale.ro. Desi initial am vrut sa ma documentez si sa aflu cum sa formulez singur plangerea contraventionala, am decis ca pentru 100 de lei merita sa trimit datele mele impreuna cu documentele solicitate si o echipa specializata in contestatii sa faca treaba in locul meu si sa ma scape de nervi si timp pierdut.

banda 1000x50

Elena C.

Elena C. Sotul meu este distribuitor de produse de panificatie, iar in drum spre Dragasani(venea de la Valcea) a fost oprit de un echipaj de politie pentru depasirea vitezei. Intrucat a depasit viteza legala cu 54 de km a primit si amenda si i-a fost ridicat si dreptul de a conduce pentru o perioada de 90 de zile. Am incercat sa cautam un avocat in zona, insa cel mai simplu a fost sa caut pe google si sa gasesc acest site.

banda 1000x50

Marica F.

Eu am contestat, dar prea mari sperante nu imi fac. De fapt am vrut sa vad daca este teapa, sau chestii asta chiar functioneaza. A doua zi m-am trezit cu toate documentele pe e-mail si cu indicatiile necesare, asa ca le-am printat, le-am semnat si le-am trimis prin posta. Echipa site-ului a fost foarte profi si chiar mi-a gasit motive oarecum intemeiate pentru contestatie, acum sa vedem ce o sa zica si judecatorul.

Daca doriti sa ne spune-ti parerea dumneavoastra despre serviciile noastre puteti folosi formularul de mai jos.

Parerea dumneavoastra conteaza si ne ajuta sa ne imbunatim serviciile in fiecare zi!

Site-ul plangere-contraventionala.ro isi rezerva dreptul de a aproba doar marturiile care nu au carcater obscen si nu contin limba licentios!

Recupereaza-ti permisul de conducere

Societatea noastra ofera consultanta specifica privind intocmirea plangerilor contraventionale, respectiv:

  • identificarea contraventiei savarsita de dumneavoastra,
  • identificarea situatiei de fapt si de drept, precum si circumstantele atenuante in care a fost savarsita contraventia,
  • identificarea martorilor (acolo unde exista),
  • intocmirea completa a dosarului de instanta,
  • stablirea modului de depunere a plangerii contraventionale,
  • consultanta in obtinerea certificatelor de grefa
  • obtinerea permisului de conducere pana la solutionarea plangerii.